1. Hello Guest! We'd like to invite you to join our Discord server. Join now and meet new people, discuss anything and everything, and have some fun with the community. All it takes is two clicks!

    Dismiss Notice

Investigating [Vanilla TTT] Probably client side buuuut.. invisible man syndrome

Discussion in 'Bug Report' started by Lordyhgm™, May 5, 2018.

  1. Title:
    Probably client side buuuut.. invisible man syndrome
    Applies to:
    Vanilla TTT
    Description:


    a floating invisible t pose man.. sounds liek something out of a horror movie but a bugger to hit and the health of the guy is unknown.

    post- their ragdoll when dead was visible the second they died​
    Steps to Recreate:
    honestly just any other round​
     
  2. silverstevie

    silverstevie Member

    I do wish to add this does happen to me, but as far as I know it has only occurred on SGM Vanilla servers. Generally I must restart my GMOD to see people.
     
  3. Teroxa

    Teroxa Pʀᴏғᴇssɪᴏɴᴀʟ Trial Moderator VIP+ Silver

    And I thought it was only me.


    Same here. It only happened on Vanilaa Servers and I couldn't find any other way to fix it besides restarting/-connecting.
     
  4. Recently heard another player remarking that several players were invisible, however it was apparently fixed on map change
     
  5. Сereal Killer

    Сereal Killer Regular Member

    I think that occurres after a long lag.
     
  6. Rauno

    Rauno Thank you for reporting me on this beautiful day. Moderator VIP

    It happens sometimes when you have bad connection or lag out for long, most often when starting a demo.

    The easiest fix when it happens is starting and stopping a demo (I recommend binding "record fix; stop" to a key if it happens often).
     
  7. Teroxa

    Teroxa Pʀᴏғᴇssɪᴏɴᴀʟ Trial Moderator VIP+ Silver

    It started happening to me only recently.

    I've never had it before. So I thought it was a new thing.

    But now that you say this I remember reading a thread about this issue some time back.
     
  8. Floof

    Floof Elite

    I had trouble activating t traps and this fixed it.
     
  9. Сereal Killer

    Сereal Killer Regular Member

    So you had that too?
    It was happening to me seemingly randomly, and I didn't know what to do.
     
  10. Floof

    Floof Elite

    ya recording a demo and stopping it fixes a lot lmao
     
  11. silverstevie

    silverstevie Member

    wait.... my computer isnt as shit as it really is? like you try to activate and nothing at all happens?
     
  12. [GLP] Threebite

    [GLP] Threebite Supporter

    It's also happening on modded servers without demos.
     
  13. Floof

    Floof Elite

    Record a demo and stop it to fix it.
     
  14. [GLP] Threebite

    [GLP] Threebite Supporter

    I know. Just wanted to say it's not just the Vanilla servers. Could also be the May update messing around, because I only had this issue twice and it was after the update.
     
  15. Floof

    Floof Elite

    its been happing for a long time. And also it happens on any of the servers.